Get Adobe Flash player

IMG 8265Дорогі батьки!

     Кожен з вас, хто має дітей дошкільного віку, прагне, щоб вони росли здоровими, гармонійно розвивалися, щоб були розумними і вихованими, добре навчалися в школі й виросли освіченими та успішними людьми.

     Усе це буде можливим тоді, коли у дитини нормально розвиватиметься насамперед зір. Адже саме з його допомогою людина отримує 90% інформації про навколишній світ. Усю красу довкілля ми сприймаємо і пізнаємо завдяки зору та розвиненому вмінню бачити. Водночас зір - одна з найбільш вразливих систем людського організму, а факторів. що можуть його погіршити,- надзвичайно багато.

    Як зберегти у дитини нормальний зір і найкраще підготувати її до школи? Як навчити у навколишньому світі бачити саме те, що потрібно для її успішного розвитку, виховання та навчання? А якщо ви помітили, що зір у дитини погіршується- що робити тоді?

    На ці та багато інших запитань ви знайдете відповіді, відвідавши заняття вчителя-дефектолога Лопуги Ольги Сергіївни. Вона розповість вам, як розвивається зір у дитини на різних вікових етапах, як його оберігати і розвивати. Ви також дізнаєтеся про те, як навчати дитину з нормальним зором дивитися і бачити. Саме прагнення побачити, роздивитися предмет, яким зацікавлюється дитина, стимулює у неї рухову діяльність, мовлення, мислення. Ось чому зір є важливим фактором індивідуального психічного і фізичного розвитку.

Детальніше: Профілактика зору

З досвіду роботи вчителя-дефектолога Заліської Тетяни Андріївни

"Особливості корекційно-виховної та навчальної роботи  в спеціалізованих групах для дітей з вадами зору"

Вкладення:
Скачати цей файл (Особливості корекційно - виховної та навчальної роботи в спеціалізованих групах )Особливості корекційно-виховної та навчальної роботи[Методичний посібник]966 Kb

Авторизація

Відвідування

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
125
79
204
3909
1024398
52.90.181.205
1
0
1

Авторські права 2012 @ ДНЗ "РОМАШКА" м. Березне, Рівненська область.

Усі права захищені. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.